НСА завърши сезона при жените с победа


НСА завърши сезона при жените с победа
(сн. BGbasket.com)
13-04-2019 17:16 | BGbasket.com

НСА победи Академик Пловдив като гост със 79:59 в последния кръг от втората четворка на женската А група. Успехът на столичанки беше категоричен, но те все още не знаят мястото си в крайното класиране на четворката. При победа на Шампион 2006 над лидера Септември 97, НСА ще останат трети, а при загуба на Шампион ще завършат втори в четворката. Пловдивчанки пък със сигурност ще бъдат на последното четвърто място.

 

Равностойна първа четвърт беше равностойна и след нея домакините имаха само точка аванс. През втората обаче НСА допусна само девет точки в коша си и дръпна напред за 35:28 на почивката. Много силно нападение през третата част за НСА помогна на отбора да се откъсне още по-напред в резултата и разликата да стигне до 20 точки. До края статуквото се запази и НСА си тръгна с категорична победа.

 

За победителките 20 точки, 9 асистенции и 6 борби записа Зорница Найденова, 19 точки добави Михаела Кашанова, а с 13 точки и 8 борби се отчете Петя Серафимова.

 

За Академик с по 13 точки завършиха Анна Римпова (11 борби) и Александра Папазова (7 борби), а с 11 точки се включи Надежда Петрова.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА АКАДЕМИК ПЛОВДИВ - НСА

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА-ЖЕНИ, ВТОРА ЧЕТВОРКА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-ЖЕНИ, ВТОРА ЧЕТВОРКА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА - ЖЕНИ, СЕЗОН 2018/2019

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА - ЖЕНИ, СЕЗОН 2018/2019

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик жени Пловдив, НСА, А група - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи