Асен Николов: Последните две домакинства са задължителни


Асен Николов: Последните две домакинства са задължителни
(facebook.com/pg/NBLBulgaria)
15-04-2019 09:01 | nbl.basketball.bg

"Започнахме много концентрирано в защита и това ни позволи да играем по-освободено в нападение. Доста стрелби ни влязоха и отворихме добра разлика на полувремето. Имахме спад в третата четвърт, в която съперникът премина в зонова защита, но бързо намерихме решение и отново увеличихме разликата, за да сме по-спокойни до края", заяви старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов след победата над Спартак Плевен със 79:66 в мач от 25-ия кръг на НБЛ.

 

"За нас последните две домакинства са задължителни, какъвто беше и днешният мач. Излизаме отново на 4-то място и зависи само от нас дали ще го опазим", коментира още Николов.

 

Пловдивчани имат мачове с Ямбол и Черно море Тича.

 

Баскетболистът на Академик Бултекс 99 Венелин Христов сподели: "Беше труден мач, но излязохме доста по-мотивирани. Борим се за 4-тото място и трябваше да вземе този мач на всяка цена. Сигурен съм, че ще успеем и в следващите ни два мача с Ямбол и Черно море. Чувствам се все по-добре, старая се да бъда поледен на отбора, да помагам с каквото мога, радвам се, че треньорът му гласува доверие."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99, НБЛ - мъже, Асен Николов, Венелин Христов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи