Константин Боев: Това е правилният начин за работа


Константин Боев: Това е правилният начин за работа
(Снимка: BGbasket.com)
20-04-2019 11:10 | Мария Мицова

Старши треньорът на Локомотив Стара Загора Константин Боев си пожела в края на 2018-а отборът му да бъде в четворката, а сега в края на сезона той дори се окичи с бронзовите медали в А група - жени.

 

Ето как той коментира успеха пред BGbasket.com: "Много съм щастлив. Наистина, ние разбрахме една седмица преди първенството, че ще имаме отбор. В първите мачове си пролича, че още не сме комплектовани като отбор, имаше загуби. Но с течение на мачовете и аз лично започнах да вярвам, че можем да направим нещо, защото момичетата се раздаваха на тренировка и всички млади момичета изявяваха желание да се научат да играят баскетбол."

 

"Искам да изкажа възхищение от отбора на Славия, доста значим и добре научен отбор, с добри треньори. Всичките ни мачове с тях бяха равностойни, на приливи и отливи, много съм щастлив, че във важните мачове момичетата ми, въпреки че нямат толкова опит, показаха характер и победиха," допълни Боев.

 

Локомотив даде път на много млади момичета да се изявят и да намерят място в женския баскетбол този сезон: "Много съм щастлив от това. Благодаря на нашия шеф Иван Николов, на нашия спонсор Иван Ангелов, и на всички хора, които помагат в Стара Загора да има два отбора. Бях много щастлив, когато разбрах, че мога да работя с млади момичета, момичета, които имат желание. Това е правилният начин и дано има повече хора като тях."

 

Стара Загора при всички положения ще има не един, а два медала от женското първенство този сезон, тъй като Берое играе във финала с Монтана: "Ще се радваме много, от неделя сме на първа линия да окуражаваме момичетата от Берое."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Локомотив Стара Загора, А група - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи