Номинирайте за Мис и Мистър BGbasket.com 2019


Номинирайте за Мис и Мистър BGbasket.com 2019
16-05-2019 19:28 | BGbasket.com

През 2019 г. отново ще избираме носители на титлата Мис и Мистър BGbasket.com. Конкурсът при дамите ще се проведе за шести път, а при представителите на силния пол – за пети. Организатор, както винаги, е медийната група ЕС МЕДИА АД.

 

През 2018 г. конкурсът при нежния пол бе спечелен от Десислава Понева, а при мъжете победител стана Йордан Минчев.

 

И тази година запазваме регламента с възможност за номинации от страна на нашите читатели на претенденти за короните. До края на месец май всеки може да предложи красиви представители на баскетбола, като те трябва да са навършили 16 години. Задължително условие е номинираните състезатели да са картотекирани в Българската федерация по баскетбол за 2019 г. Победителите от предишните конкурси нямат право да участват, а от тази година, освен баскетболистите, могат да се включат съдии и треньори.  

 

Номинации се приемат на редакционния имейл на сайта – office@bgbasket.com, чрез лично съобщение във Фейсбук профила ни или нашата Инстаграм страница. Те трябва да съдържат име, година на раждане, отбор, телефон за връзка, както и актуална снимка по избор. Екипът на ЕС МЕДИА АД, под чиято шапка са сайтовете, си запазва правото и на собствени номинации.

 

Извън предметните награди, победителите тази година ще спечелят участие в календара на ЕС МЕДИА и фотосесия за списание СПРИНТ.

 

Ето и всички фази, при които ще протече конкурсът:

 

- I фаза – до 31 май се приемат номинации на Фейсбук страницата на сайта или на редакционния имейл.

- II фаза – от 1 юни до 15 август, в която ще се определят Топ 5 на всеки конкурс.

- III финална фаза – 16 август – 25 септември, в която ще се определи крайното класиране на участниците в Топ 5.

 

Междувременно успоредно с нашия конкурс се провеждат вече традиционните Мис и Мистър BGathletic.comМис и Мистър BGvolleyball.com и Мис и Мистър BGswim.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи