Небойша Видич: Играчите показаха индивидуалните си качества във важните моменти


Небойша Видич: Играчите показаха индивидуалните си качества във важните моменти
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
16-05-2019 21:36 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич коментира победата на отбора си срещу Берое в мач №5 от полуфиналите в НБЛ и класирането на финал срещу Левски Лукойл:

 

„Спечелихме пети мач от серията като гости срещу отбор, който има средно по 92 точки, а ние го лимитирахме до 65. Това показва, че сме били готови и че контролирахме мача и стрелбата на Берое. Играчите ми показаха и индивидуалните си качества в ключовите моменти от мача.

 

Надявам се финалът да бъде интересен колкото този полуфинал. Сигурен съм, че всички българи, които обичат баскетбола, ще видят интересни мачове. Когато бяхме в дупка, имахме загуби, всички казваха, че съм луд да казвам, че ще стигнем до финал. Но ето, че се оказа, че не съм луд. Защото аз имам Ферари – понякога моето Ферари се движи на пета скорост, понякога – на шеста. Но то има осем скорости и опитвам винаги да бъдем на най-високата. Оптимист съм, защото имам победители в отбора си.

 

В Сърбия това го няма – фенове на Балкан да бъдат до фенове на Берое и да подкрепят отборите си. Това трябва да послужи за пример както означава да подкрепяш отбора си, а не да мразиш другия.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Небойша Видич, Балкан, Берое, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи