Любо Минчев: Спряха бързата ни атака, публиката е награда за години работа


Любо Минчев: Спряха бързата ни атака, публиката е награда за години работа
16-05-2019 21:51 | Мария Маринова

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев коментира загубата на отбора си в петия мач от полуфиналната серия в НБЛ срещу Балкан:

 

„Това, което не ни достигна или по-точно което противникът направи е да ни ограничи в бързата атака. Взеха ни доста борби в нападение, особено през второто полувреме и това беше едно от ключовите неща. Иначе и двата отбора играхме по-здраво в защита, отколкото в последните два мача.

 

Има разочарование, все пак това е нашата работа. Винаги има положителни и негативни емоции. Трябва да се справяме и с едните, и с другите. Независимо, че сме загубили, нашата задача е да се борим за трето място. Ако не направим и това, тогава вече ще бъде наистина разочароващо.

 

Мисля, че не само последния мач, но и през сезона имаше много моменти, в които залата беше пълна. Това е наградата вследствие на години работа на клуба, както и на подкрепата на кмета и общината.

 

Пожелах успех на Балкан и треньора. Надявам се да стане добър финал и да не станат някакви ексцесии. Надявам се да не се повтарят миналогодишните истории.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Любо Минчев, Берое, Балкан, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи