Финансовите проблеми в Олимпиакос водят до промени в състава


Финансовите проблеми в Олимпиакос водят до промени в състава
(instagram.com/olympiacosbc/)
19-05-2019 12:19 | BGbasket.com

Финансовите проблеми в гръцкия Олимпиакос най-вероятно ще доведат до раздяла със сръбския национал Никола Милутинов още през лятото. Също както и очакваното отстраняване на клуба във втора дивизия в Гърция заради обявеното неявяване на тима за първия плейофен мач с Панатинайкос в понеделник.

 

Екипа на „червените” от Пирея носи и българският национал Александър Везенков.

 

Според Mundo Deportivo Милутинов не е получавал заплатата си в Олимпиакос вече няколко месеца. Медията пише за сътресения в семейния бизнес на собствениците на клуба – братята Панайотис и Йоргос Ангелопулос, които се отразяват и на състоянието на Олимпиакос.

 

Интересът на испанската преса произтича от факта, че сред кандидатите за подписа на Никола Милутинов е и местният Барселона, който е воден от сръбския специалист Светислав Пешич. Каталунците дори проучвали ситуацията около Василис Спанулис.

 

Милутинов има действащ договор с гръцкия гранд до края на следващия сезон, но ако информациите за проблемите в Олимпиакос са точни, сръбският център ще има сериозен повод да пожелае трансфер.

 

Напомняме, че Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос трябваше да стартират утре, 20-и май плейофите в местното първенство, но се очаква да не се появят за мача с Панатинайкос.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Олимпиакос, Александър Везенков, Никола Милутинов, Гърция
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи