Мениджърът на Венци Петков: Всяка година той става по-добър


Мениджърът на Венци Петков: Всяка година той става по-добър
11-06-2019 17:29 | gong.bg

Мениджърът на Венцислав ПетковЙоргос Патапатиу смята, че с всяка година гардът бележи развитие в играта си. Все още няма яснота къде националът ще продължи кариерата си, но агентът му призна за интерес от Гърция, каквато информация се появи наскоро.

 

„Има сериозен интерес от един гръцки отбор за Венцислав ПетковКими. Това е един от добрите отбори в Гърция. Преди три години там бяхме изпратили Чавдар Костов. Професионален отбор с добри резултати. Наистина проявиха интерес и поискаха да го гледат. Поискаха от нас да изпратим записи от миналата година. Смятам, че тази година за Балкан, с европейските мачове и този успех със спечелването на титлата, ще помогне на всички момчета, които допринесоха за този успех. Нормално е за мен да има такъв интерес”, сподели мениджърът пред gong.bg.

 

„За мен Венци Петков е един интересен играч. Ние го представляваме от много години и аз съм свидетел на неговото развитие. Той всяка година е по-добър и по-добър. Всяка година има напредък в играта му. Той е човекът, който ще реши, но аз смятам, че ако замине от България, ако подпише в чужбина, трябва да подпише в по-добър отбор и по-добро първенство. Това е моето мнение”, добави още Патапатиу.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Венцислав Петков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи