Илияна Георгиева: Посвещавам титлата на моите родители


Илияна Георгиева: Посвещавам титлата на моите родители
(сн. БФБ)
15-06-2019 18:42 | Иван Вълчанов

Илияна Георгиева имаше основен принос за спечелената титла от Септември 97 във финалите на Държавното първенство за момичета U16. Баскетболистката изигра много силни мачове и заслужено бе избрана за MVP на турнира. Ето какво сподели тя пред BGbasket.com след края на мачовете:

 

„Чувствам се много добре и се радвам, че показах това, с което съм напреднала през изминалата година. Беше важно за мен да се докажа.

 

Първият мач срещу Черно море беше по-спокоен, защото беше само в групата. Във финала обаче имаше напрежение в началото. Но след няколко минути се успокоихме и нещата се получиха. Беше ми много странно да играя срещу бившия си отбор.

 

Доволна съм от сезона, през него започнах да пазя по-здраво, да крада повече топки. Беше много трудно в началото, защото бях далеч от родителите си, но с течение на времето свикнах и отборът ме прие много бързо, с много добро отношение.

 

Ще почивам седмица, след което ще тренирам две и отивам в националния отбор. Въпреки многото мачове през сезона, имам сила.

 

Посвещавам титлата на моите родители за това че са винаги до мен, подкрепят ме и ми позволяват да се развивам.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Септември 97, Илияна Георгиева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи