Баскетболът и тенисът - партньори в света на модата


Баскетболът и тенисът - партньори в света на модата
(facebook.com/PironeticAthleisure)
14-07-2019 11:20 | BGbasket.com

Баскетболът и тенисът могат да са отлична комбинация. Това доказаха и две от изявените имена за България в двата спорта – Екатерина Димитрова и Цветана Пиронкова.

 

Двете са близки приятелки, а наскоро Екатерина, която вече носи фамилията Кюркюлос, влезе в ролята на модел за спортната линия на именитата ни тенисистка.

 

Ето как от модната марка представиха Екатерина Кюркюлос: „Поздравления за жената, която дълги години заема позицията на една от най-добрите български баскетболистки. За жената, която открива своята страст към спорта още на седемгодишна възраст и това бележи живота ѝ от този миг нататък. Жената, чиито труд, пот и усилия успяват да сбъднат мечтата ѝ да се състезава години наред за множество европейски отбори.

 

Жената, която понастоящем е любяща майка, но не спира да следва своята страст. Която макар вече да е преминала на един следващ етап в живота си, успява да съчетае семейството със спортната кариера, като предава знанията си на млади български таланти. Основател на мини баскетболна академия “The Little Team”.


Жената, чийто неспирен дух, смелост и мотивация я изграждат като личността, която е в момента. Жената, която може да откриете често в редица благотворителни кампании за деца в неравностойно положение.


Тя е Екатерина Кюркюлос и това е нейната история накратко.
На нея посвещаваме тази седмица в Pironetic.“

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Екатерина Димитрова Кюркюлос
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи