Подкрепете фаворитите си за Мис и Мистър BGbasket.com 2019


Подкрепете фаворитите си за Мис и Мистър BGbasket.com 2019
14-07-2019 18:17 | BGbasket.com

Конкурсите Мис и Мистър BGbasket.com 2019 вече започнаха. Анкетата при дамите се провежда за шести път, а при представителите на силния пол – за пети. Организатор отново е медийната група ЕС МЕДИА АД.

 

До 15 август ще можете да гласувате в първия кръг на конкурсите. В продължение на месец читателите на BGbasket.com имаха възможност да дават предложенията си, а след това и екипът ни направи свои номинации.

 

Участващите в конкурса са представители на български отбори, като за първи път в надпреварата се включват и съдии. Първите петима по гласове във всяка категория ще продължат към втория етап, който ще завърши през септември с избирането на Мис и Мистър BGbasket.com 2019.

 

Гласувайте за Мис BGbasket.com 2019 ТУК

 

Гласувайте за Мистър BGbasket.com 2019 ТУК

 

От всеки IP адрес може да се гласува по веднъж на ден за до двама участници във всеки от двата конкурса.

 

Извън предметните награди, победителите тази година ще спечелят участие в календара на ЕС МЕДИА и фотосесия за списание СПРИНТ.

 

До момента бяха проведени пет конкурса за Мис BGbasket.com с победителки Галина Георгиева през 2014, Цветомира Шаренкапова през 2015, Виктория Стойчева през 2016, Александра Петрова през 2017 и Десислава Понева през 2018 година.

 

В първото издание на Мистър BGbasket.com през 2015 победител стана Димитър Рошманов, във второто през 2016 – Александър Илиев, след това Николай Николов, а миналата година титлата получи Йордан Минчев.

 

Време е вие, нашите читатели, да изберете новите Мис и Мистър BGbasket.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи