ПАО и Олимпиакос отново се заядоха един с друг


ПАО и Олимпиакос отново се заядоха един с друг
16-07-2019 10:25 | BGbasket.com

Войната между големите гръцки грандове Панатинайкос и Олимпиакос продължава с пълна сила. Двата отбора не спират да си търсят поводи да се заядат един с друг.

 

Поредният от тях бе изхвърлянето на Олимпиакос във втора дивизия в Гърция. ПАО използва това, за да предложи на феновете на съперника да си закупят сезонни карти на „детелините“ с 50% намаление, за да гледат „истински баскетбол“.

 

Отговорът на Олимпиакос не закъсня. От клуба преведоха 8 евро в сметката на Панатинайкос в подкрепа на кампанията “Keep PAO Alive“. Тя е насочена към футболната секция на клуба и построяването на нов стадион,  като за набиране на средства призова именно собственикът на ПАО Димитрис Янакопулос.

 

„В отговор на призива за помощ на Димитрис Янакопулос, за да запазим нашия велик съперник жив, ние също допринесохме за борбата `Keep PAO Alive`“, написаха от Олимпиакос, като показаха и снимка на документа.

 

Любопитното е, че в публикацията бе добавена и датата 01.07.2020 г. Именно това бе датата, на която Янакопулос обеща да напусне клуба, ако кампанията се провали.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Олимпиакос, Панатинайкос
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи