Ваклинов: Целим се в два финала и групите на ФИБА Къп


Ваклинов: Целим се в два финала и групите на ФИБА Къп
(Снимка: beroebasket.com)
21-08-2019 18:00 | beroebasket.com

Берое ще стартира предсезонната си подготовка на 22 август, четвъртък. Преди началото на заниманията, опитният център Станислав Ваклинов, който отново ще носи зеления екип, коментира целите, които Берое ще преследва през годината.

 

„След горчивината от завършека на миналия сезон, а именно отпадането от Балкан Ботевград, тази година целите отново са участие в два финала – Купата на България и НБЛ. Наред с това имаме важна задача още в самото начало, когато се изправяме срещу холандския Лейден в европейските турнири. Първата стъпка е класиране в групите на ФИБА“, заяви Ваклинов.

 

„Смятам, че всички вече успяхме да си починем, за да презаредим за началото на подготовката. Надявам се, че всички момчета ще бъдем в максимално добро състояние. Най-важното е всички да сме здрави, да работим с настроение и да даваме всичко от себе си във всяко едно занимание. Вярвам, че ако всички се влагаме максимално, това ще има позитивен ефект върху представянето на Берое. Аз съм на 100% готов за сезона с Берое. Ще дам най-доброто от себе си“, заяви Станислав Ваклинов.


В отминалата кампания Станислав Ваклинов записа участие в цели 51 двубоя, в които стартира 21 пъти. 1153 са минутите общо, които центърът е прекарал на игрището с екипа на Берое. За това време Ваклинов има 349 точки, 253 борби и 25 чадъра. Високият баскетболист успя да запише и 59 асистенции.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи