Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост


Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост
04-09-2019 09:00 | Мария Мицова

Във петия ден на световното ни чакат вече някои решителни мачове, както и такива само за чест и слава.

 

Днес с нас прогнози сподели Йордан Минчев, с когото избрахме няколко добри идеи на Winbet:

 

Република Корея - Нигерия под 170.5 (1.92)

И двата отбора обаче не са от най-резултатните, така че надали някои от тях ще мине над 85 точки, което прави 170 точки максимално постижение.

 

Испания - Иран - над 150.5 (1.77)

Испания изигра доста слаб мач срещу Пуерто Рико и ще търси връщане към по-стабилен ритъм. Иран пропусна своя шанс също с твърде слаби изяви срещу Тунис и сега ще играе за честта си. Тази резултатност се очаква най-вече от страната на Испания, като най-вероятно европейският тим ще успее да изкара поне до към 85-90 точки.

 

Венецуела - Китай -5.5 (1.86)
Китай хвърли много сили и изживя тежко разочарование, но е длъжен да играе за феновете и да се бори докрай. Мачът е пряк за второто място в групата, на живот и смърт, но китайците изглеждат като фаворит, и няма да оставят този път нещата до 2-3 точки.

 

Пуерто Рико - Тунис - Пуерто Рико -2.5 (1.96)
Пуерто Рико изигра добри мачове до момента на световното, а за да е 100-процентов участник във втората фаза, трябва да победи, и според нас ще го направи.

 

Кот д`Ивоар - Полша - над 145.5 (1.74)
Мачът реално е без огромно значение, тъй като поляците са сигурни победители в групата. Европейскят тим обаче пак се очаква да спечели, при това да вдигне точковата си разлика малко с този двубой срещу аутсайдера. Малко по-рисков залог все пак, предвид, че Кот д`Ивоар не е силно резултатен.

 

Включете се и вие? Какви са вашите прогнози? Предложете кои мачове да прогнозираме утре! Пратете ни съобщения във Фейсбук или Инстаграм!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Прогнози
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи