Крис Минков: Мисля, че ще сме страхотен колектив


Крис Минков: Мисля, че ще сме страхотен колектив
(сн. balkan-basket.com)
10-09-2019 09:03 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Крис Минков изигра много силен мач при победата срещу Охрид на приятелския турнир в памет на Георги Христов. Според баскетболиста основното оръжие на тима му през този сезон ще бъде колективът.

 

„Имаме един американец и четири балкански момчета, което мисля, че е перфектно за атмосферата. Всички се разбираме доста добре. Смятам, че ще сме страхотен колектив и това ще ни е най-силната черта в отбора“, заяви Минков пред BGbasket.com.

 

Той сподели и впечатленията си от мача с Охрид: „Мисля, че като цяло сме по-добрият тим и го показахме. Отборите от тези държави винаги играят твърда защита, но мисля, че като за първи мач като домакини показахме една стабилна игра и вече се готвим за Рилски спортист“.


Минков коментира също възникналото напрежение в срещата и последвалите три дисквалификации. „Единият от играчите от отбора на Охрид е известен с малко по-мръсни номера. Почти бях сигурен, че ще се случи нещо отново. И аз не разбрах точно как станаха нещата“, обясни баскетболистът.

 

Той пропусна края на миналия сезон заради травма, но вече навлиза във форма. "Цяло лято се подготвях, доколкото мога физически. Не можех да правя някакви неща, като да тичам. В момента обаче се чувствам добре“, каза още Минков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Крис Минков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи