Кевин Дюрант: Понякога мразя НБА


Кевин Дюрант: Понякога мразя НБА
11-09-2019 14:11 | BGbasket.com

Една от големите звезди на НБА през последните години - Кевин Дюрант - направи някои интересни заключения в интервю за The Wall Street Journal.


"Има дни, в които мразя НБА," отбелязва Дюрант, възстановяващ се от контузия, с чисто нов договор за 164 милиона долара с Бруклин.

 

След като скъса ахилеса си в Торонто по време на Финалите, Дюрант не се е връщал в Оукланд. Още тогава знаел, всичко с Голдън Стейт е приключило. Всичките му вещи били опаковани и изпратени, без той да стъпва там.


"Нещата просто вече не бяха такива, каквито бяха преди," отбелязва Дюрант за Уориърс.


Грозните детайли от лигата - обсебените фенове, спекулациите на медиите, бизнесът НБА.


"Понякога мразя цирка в НБА. Понякога мразя как играчите позволяват на този бизнес да върви, славата, която идва с бизнеса променя начина им на мислене за играта. Понякога не са ми приятни всички шефове и тяхната политика. Мразя това," казва Дюрант.


Той сподели и горчивината си от начина, по който Оклахома Сити и феновете там го изпращат, след подписа с Голдън Стейт - отровно, токсично - така го нарича Дюрант. "И дори клубът, треньорите, хората в залата, всички са ми ядосани? Не ми говорят? И защо - защото съм отишъл да играя другаде?! Имах намерение да се върна някой ден там, за да допринеса с нещо към града, но сега - вече не вярвам на никого там. Всичко е било фалш. Откакто съм си тръгнал, не съм говорил с абсолютно никого от Оклахома."


"Без баскетбола, нямаше да съм направил много на този свят. Нямаше да съм видял това, което съм досега, в сравнение с момчетата, с които израснах," завършва Кевин Дюрант.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Кевин Дюрант,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи