Деян Карамфилов: Надяваме се, че скоро работата ни ще даде позитивни резултати


Деян Карамфилов: Надяваме се, че скоро работата ни ще даде позитивни резултати
(сн. beroebasket.com)
12-09-2019 22:18 | beroebasket.com

Баскетболистът на Берое Деян Карамфилов имаше основен принос за победата на неговия тим срещу Охрид на приятелския турнир в Ботевград. Пред клубния сайт на старозагорци баскетболистът сподели впечатленията си от надпреварата, като акцентира на предишния двубой с Рилски спортист.

 

„Направихме много грешки в нападение и защита в мача срещу тима от Самоков. Допуснахме спад в играта ни през втората четвърт и това позволи на съперника ни да поведе на полувремето. Успяхме да влезем по-концентрирани и агресивни след почивката и почти обърнахме развоя на мача, но няколко ситуации в края решиха изхода на двубоя в наш ущърб. Хубавото е, че след това успяхме да извлечем позитив в срещата с тима на Охрид.“

 

Карамфилов подчерта, че пред играчите има още работа, за да може Берое да влезе максимално подготвен за предстоящия старт на сезона:


„Берое е почти изцяло нов отбор. Все още се сработваме и сме в процес на подготовка. Трябва да подобряваме всичко с всеки изминал ден. Всички в отбора се стараем да изпълняваме изискванията, които треньорският щаб има към нас. Надяваме се, че съвсем скоро работата ни ще даде позитивните резултати, които ръководство, фенове и всички свързани с Берое очакват.“

 

Аполон, Ретимно и Кьорменд са отборите, с които старозагорци ще премерят сили в приятелския турнир, който започва утре в Унгария. Проверките са изключително добра възможност в подготвителната фаза за „зелените“, на които предстои сериозно изпитание в квалификациите на ФИБА Къп, където ще се изправят срещу много силния холандски ЗЗ Лайден.

 

„В предстоящия турнир има наистина добри отбори. Няма никакво съмнение, че тези проверки ще са изключително полезни за нашата подготовка. Не мога да кажа,че това е генерална репетиция за сблъсъка с Лайден, тъй като има много време до мача с холандците, през което ни предстоят още тренировки, надграждане и развитие“, коментира гардът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, Деян Карамфилов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи