Много изненади и награди очакват участниците на 3х3 турнира в Княжеската градина


Много изненади и награди очакват участниците на 3х3 турнира в Княжеската градина
18-09-2019 19:37 | BGbasket.com

Остават броени дни до 3x3 турнира, който ще се проведе пред паметника на Съветската армия в Княжеската градина. Надпреварата е на 21 септември, а сред организаторите са Българската федерация по баскетбол и „София - Европейска столица на спорта“.

 

Всеки участник ще получи баскетболен потник. Организаторите са подготвили много приятни изненади, както и материални награди за призьори във всички възрасти.

 

Oт 09:30 часа ще е състезанието за момчета и момчета до 12 години, от 11:30 часа започва и това за момчета и момичета до 14 години. Във всяка от двете възрастови групи могат да вземат участие максимум осем отбора. Записване на място един час преди започване на съответната възраст.

 

Надпреварата продължава с турнирите за момичета и момчета до 16 и 18 години, който започват съответно в 12:30 и 14:00 часа. Максималният брой отбори е до 12 във всяка възраст.

 

Кулминацията на турнира ще бъде надпреварата при мъжете над 18 години, където организаторите са приготвили атрактивен награден фонд. Турнирът при най-големите е с начален час 16:00.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3x3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи