Галин Стоянов: Имаме още доста работа


Галин Стоянов: Имаме още доста работа
(сн. LAP.bg)
22-09-2019 09:12 | chernomoreticha.com

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов бе доволен от представянето на неговия отбор срещу Ямбол в турнира за Купата на Плевен. „Моряците“ спечелиха срещата, а с това и третото място в надпреварата. Ето какво сподели наставникът на варненския тим:

 

„Ние имахме коренно различно поведение спрямо предишния мач, така се получи и при Ямбол. Те направиха страхотен двубой в първия ден, докато нашият беше във втория. Все пак е подготовка и тези възходи и спадове са по-приемливи в този период, но трябва да се минимизират с наближаването на сезона.


Аз съм доволен от агресията и скоростта, с която играхме. Раздаването на топката и желанието на всеки един да въвлече съотборниците си в нападението окрилява всеки. Оттам идват и отворените стрелби, лесните кошове на контраатака, борбите в нападение и шансовете за повторна атака. Защитата също приличаше на това, което изискваме и се надяваме да доусъвършенстване с течение на времето.

 

Разликата в различни моменти от мача, както и въртенето на състава от страна на Иван Чолаков, ни позволи да дадем и доста минути на по-младите, които оправдаха присъствието си на игрището. След предишния мач бях разочарован от действията ни и духа ни, но сега съм на другия полюс. Имаме още доста работа, която сме абсолютно задължени да свършим, защото все още нищо на този свят не се случва от само себе си. Проблясъците ни трябва да се превърнат в стил на поведение и игра.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Галин Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи