Иван Лилов: Изцяло наша грешка, не оставихме сърцето си на терена


Иван Лилов: Изцяло наша грешка, не оставихме сърцето си на терена
(сн. BGbasket.com, Тони Тончев)
10-10-2019 17:43 | Мария Мицова

В минорно настроение се завърна отборът на Берое от гостуването си във ФИБА Къп на ЗЗ Лайден. Старозагорци отстъпиха с продължение на реванша и така не успяха да влязат в груповата фаза. BGbasket.com посрещна тима на връщане от Амстердам, за да разбере причините за слабата игра в Холандия.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ

 

Един от лидерите на Берое този сезон Иван Лилов не скри огромното си разочарование: "Въобще не бяхме близо. От началото на мача не играхме със сърце, не го оставихме на терена. Изцяло наша грешка. Мислехме, че 15 точки аванс са много, а те ни показаха, че не са. Наистина аз лично много съжалявам за случилото се. Не сме толкова опитни, колкото си мислите, просто те играеха с по-голямо желание, и пак казвам, най-големият проблем е, че не оставихме сърцето си на терена."

 

"Продължаваме да тренираме, тепърва започва сезонът, имаме цели в България, дано сме здрави и ги постигнем," продължи Иван пред BGbasket.com и бе категоричен, че играта на тима от последните мачове трябва да е коренно различна през сезона: "Да, надявам се, наистина да не показваме през сезона играта от вчера. Не знам какво да кажа, трябва да се промени тотално мисленето на терена, за да постигнем целите си."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи