Александър Везенков стана лице на продуктите на Lotte Xylitol


Александър Везенков стана лице на продуктите на Lotte Xylitol
14-10-2019 14:03 | BGbasket.com

Баскетболист номер 1 на България за последните няколко години Александър Везенков е новото лице за България на продуктите на южнокорейския хранителен гигант Lotte Xylitol.

 

Играчът на гръцкия Олимпиакос подписа едногодишен договор за партньорство с представителя на азиатския концерн у нас „Кей Ес Импорт Експорт ЕООД“.

 

„Продуктите на Lotte Xylitol са инвестиция в здравето и това е най-важното, както в живота, така и в спорта. Всички продукти са важни и трябва да се храним максимално здравословно. Произведените от Lotte Xylitol дъвки и сладки изделия са без захар и вредни съставки, с което помагат както за по-бели и здрави зъби, така и за доставянето на малки вкусни радости в ежедневието. Отношението на хората и амбициите ми ме накараха да кажа „Да!“ на едно ново предизвикателство и едно ново партньорство, което вярвам, че ще даде добър пример за по-здравословен живот! А и кой не обича да дъвче дъвка? Но като ще го правя, предпочитам да е по правилния начин! Много съм радостен от това партньорство и се надявам и препоръчвам все повече хора да опитат тези продукти!“, заяви Александър Везенков.

 


Цветомира Савова, собственик на компанията - вносител сподели от своя страна как се е стигнало до решението именно Везенков да стане рекламно лице: „Когато за първи път гледах интервю с Александър Везенков, ме докосна един чист стремеж за прославяне на българския баскетбол и си казах : “Ех, колко зареждащо, че има такива млади целеустремени хора, които живеят за истинските неща!” Той играе на терена със сърцето си, играе с кауза и любов, играе, за да прославя България. Поканихме го да стане част от нашата кауза, защото искаме да насърчаваме у хората грижата за тях самите. В ежедневието си голяма част от нас ползваме дъвки и бонбони. А какво по-хубаво от това, ако те могат да са без аспартам, без захар, без изкуствени подсладители? Смело твърдя, че нашите дъвки с основна съставка Ксилитол са полезни и могат да се ползват от всеки. Александър олицетворява днешния активен човек. Спортът възпитава грижата за себе си, а това е и нашата мисия – да насърчаваме ползването на полезните дъвки и бонбони с Ксилитол!“


Lotte Confectionery е най-големият производител на бонбони и дъвки на азиатския пазар. В световен мащаб компанията е част от групата Lotte, която има в портфолиото си над 200 продукта, продавани в над 70 страни. Кей Ес Импорт Експорт ЕООД е официалният представител на Lotte Confectionery за България и Балканския полуостров. У нас, засега, се предлагат най-популярните продукти на Lotte Confectionery – дъвки Xylitol и бонбони Anytime.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Олимпиакос,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи