Много усмивки и забавление на детския празник с Александър Везенков в Ботевград


19-10-2019 16:23 | Мария Маринова

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков изнесе открит урок пред десетки деца в Ботевград. Празникът се проведе днес в зала „Георги Христов“ и премина с много усмивки и добро настроение.

 

Компания на национала правеше неговият баща Сашо Везенков. Двамата поиграха заедно с малчуганите, като се изправиха един срещу друг в два различни отбора.

 

Интересът към Александър Везенков бе огромен, като децата се редяха на опашки, за да се снимат с него. Баскетболистът раздаде и доста автографи, а за най-добрите имаше и награди.

 

„Решихме да направим този празник, за да запалим децата по някакъв начин. Те са бъдещето. Спомням си и аз, като бях малък, че исках да виждам състезатели, които да ми дават пример", сподели Александър.

 

"Не е задължително всички да станат професионални баскетболисти, но да намерят смисъл да са в залата. За съжаление живеем в един свят, в който ситуацията със социалните мрежи е малко по-деликатна. Спортът е правилното място за едно малко дете. Радвам се да видя толкова деца тук", добави той.

 

На събитието присъстваха и някои от местните треньори, както и националът Павел Маринов, който бе дошъл със семейството си.

 

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Александър Везенков
Коментари
Други новини