Колев: Трябва да се доказваме с игра и борба, но днес това го нямаше


Колев: Трябва да се доказваме с игра и борба, но днес това го нямаше
19-10-2019 21:11 | НБЛ | BGbasket.com

"С изключение на първите 5 минути Академик Бултекс 99 много повече искаше да спечели мача и играеше с енергия, желание, агресия, като съвсем заслужено спечели категорично", заяви наставникът на Черноморец Йордан Колев. Бургазлии загубиха в Пловдив и допуснаха трето поредно поражение.

 

"Нашият отбор се представи не така, както искам, като усилия и агресия – все неща, които са важни при липсата ни на опит и лидери, за да компенсират. Трябва да се доказваме с игра и борба, но в днешния мач това го нямаше. Направили сме селекция, за да вървим нагоре, но днес нещата не изглеждаха по начина, който ни се искаше", призна пред сайта на НБЛ Колев.

 

"Започнахме добре, но изпуснахме много борби в атака, от което дойдоха точки за противника. Те ни превъзхождаха в борбата и получиха много втори възможности за точки", пък сподели играчът на Черноморец Блейк Рейнълдс и добави: "Нивото на шампионата е много добро, има отлични играчи. Познавам някои от тях. Феновете също са страхотни. Чувствам се добре. Бургас е страхотен град, адаптирам се отлично."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черноморец, Йордан Колев, Блейк Рейнълдс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи