Тихомир Желев: Опитът бе ключов за победата ни над Академик


Тихомир Желев: Опитът бе ключов за победата ни над Академик
(НБЛ)
20-10-2019 10:10 | НБЛ

Баскетболистът на Рилски спортист Тихомир Желев заяви, че победата над Академик София не е била никак лесна. Тимът от Самоков победи с 95:86 точки в 3-ия кръг на НБЛ.

 

"Искам да поздравя момчетата от Академик, защото мога да кажа, че срещата не беше изобщо лесна за нас", каза Желев и продължи: "Това е така, тъй като Академик е съставен изцяло от млади момчета, които играят изключително организирано, борят се за всяка топка. Единственото, което оказа влияние за крайния резултат в този мач според мен беше опитът. Той пък бе на наша страна и това ни позовли да спечелим двубоя."

 

Състезателят на Академик София Андрей Иванов пък коментира: "До полувремето смятам, че се държахме много стойностно и с много енергия, но в третата част, както беше и в предния мач, позволихме на домакините да дръпнат в резултата, след което ни беше много трудно да се върнем в мача."

 

"Все пак не се отказахме и показахме характер, но силите ни стогнаха единствено до това да намалим разликата до под 10 точки. Продължаваме да работим и съм сигурен, че рано или късно и при нас ще дойдат резултатите", добави Иванов.

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Тихомир Желев, Рилски спортист, Андрей Иванов, Академик София
Коментари
Други новини