Симеон Илиев: Младите са израснали доста


Симеон Илиев: Младите са израснали доста
(сн. balkan-basket.com)
20-10-2019 09:29 | Мария Маринова

Баскетболистът на Черно море Тича Симеон Илиев не бе доволен от представянето на отбора му при загубата от Балкан в Ботевград. Той обаче смята, че младите играчи в състава на „моряците“ са израснали значително през последните години.

 

„Определено имахме кадрови проблеми по време на седмицата. Не можахме да направим нормален тренировъчен процес поради липсата на здрави играчи, но това никога не може да е оправдание. Все пак излязохме и играхме. Загубихме с доста точки. Направихме слаб мач във всяка една фаза – и в нападение, и в защита“, заяви баскетболистът.

 

„Амбициите ни са да показваме израстване и по-добра игра. За последно бях тук преди две години. Мисля, че младите са израснали доста. Има момчета с потенциал. С игра и с опита ще стават по-добри“, добави той.

 

Илиев коментира и предстоящия мач с Ямбол след седмица. „Излизаме за победа, няма две мнения. Ще я търсим на 100%, надявам се да сме здрави тогава всички. Мисля, че са перспективен отбор. Играхме веднъж с тях в предсезонната подготовка, но мачът в Плевен няма да има нищо общо с този, който предстои. Ще бъдат доста по-подготвени и ще бъде много тежък двубой“, каза още той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Симеон Илиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи