Дяковски: Знаехме, че Берое ще е пределно мотивиран


Дяковски: Знаехме, че Берое ще е пределно мотивиран
(НБЛ)
19-10-2019 22:42 | НБЛ | BGbasket.com

Наставникът на Спартак Плевен Александър Дяковски заяви, че според него се е получил хубав двубой с Берое. Плевенчани загубиха гостуването си в 3-ия кръг на Националната баскетболна лига.

 

"Играхме срещу един от водещите отбори в България. Знаехме, че Берое ще е пределно мотивиран и агресивен след отпадането от Европа. Срещнахме точно тази агресия, която очаквахме. Като се има предвид контузията на Герасим Николов в началото на мача и травмата на Николай Маринов след това, мога само да поздравя момчетата за характера и борбената игра. Според мен имаме доста резерви в нападение, но играхме с 5 човека и половина и няма как да не си уморен. Амбициите ни са да играем хубав баскетбол и да сме максимално конкурентни. Ще видим докъде ще стигнем през май", коментира Александър Дяковски.

 

"Берое е доста агресивен отбор, който се опитваше през цялото време да поддържа едно високо темпо. За съжаление, ние загубихме още един човек от нашата ротация в лицето на контузилия се Герасим Николов. Успяхме да се държим близо до тях през по-голямата част от мача. Надявам се в следващите мачове да се представяме все по-добре", пък добави баскетболистът на плевенчани Тодор Тодоров.

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Спартак Плевен, Александър Дяковски, Тодор Тодоров
Коментари
Други новини