Златин Георгиев: Добър отбор сме, но имаме много работа


Златин Георгиев: Добър отбор сме, но имаме много работа
(сн. balkan-basket.com)
26-10-2019 21:41 | Мария Маринова

Баскетболистът на Рилски спортист Златин Георгиев смята, че ключова за крайния изход на мача с Балкан е била слабата трета част на неговия тим. Той обясни причините за поражението от шампионите днес, като заяви, че пред отбора му има още много работа.

 

„Разликата беше в третата част. Там позволихме да ни настигнат и даже да направят и разлика. Накрая се върнахме, но нямахме сили да ги обърнем“, заяви Георгиев.

 

„Добър отбор сме, но имаме много работа и трябва да вършим много неща. Правим грешки в защита, в нападение някои комбинации не ги изпълняваме, както иска треньорът, но с работа мисля, че ще се оправят нещата“, каза още той.

 

Георгиев се завърна в игра днес, след като бе извън състава заради травма. „Влизам вече във форма. Тези дни започнах вече да тренирам, надявам се след една-две седмици вече да съм в добро състояние и да играя повече“, сподели баскетболистът.

 

Относно предстоящия мач с Черно море Тича след седмица той заяви: „Трябва да бием задължително. Все пак сме в Самоков. Черно море е млад отбор и мисля, че ще победим. Не би трябвало да има подценяване. Ние играхме досега четири мача, три от които с Плевен, Правец и Бургас и като ги подценим, едва победихме и в трите, така че няма как да подценим Черно море.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Златин Георгиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи