Минчев: Изпълнихме задачите, предстои трудна серия


Минчев: Изпълнихме задачите, предстои трудна серия
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
02-11-2019 21:41 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев сподели, че тимът му е изпълнил идеята за мача с Академик София.

 

„Всичко, което бяхме поставили като задачи преди началото на срещата, го направихме. Радвам се също, че изпълнихме нашия замисъл, който тренирахме. Имаше някои дребни ситуации, в които сгрешихме, но генерално се справихме," коментира Минчев. "Доволен съм от победата, доволен съм от старанието и мотивацията на играчите в отбора."

 

"Единственото, от което не мога да бъда доволен е, че след срещата с Левски Лукойл, нямаме двубой с по-равен противник. Наблягам на това, защото ни предстои серия от мачове срещу противници, срещу които ще ни бъде много по-трудно. Влязохме силно в срещата, с много добро ниво на концентрация. Видимо бяхме подготвени. Като има мотивация, има и концентрация,“ добави Минчев.

 

Станислав Ваклинов допълни към треньора си: „Подходихме много мотивирано и концентрирано. Това се видя още в самото начало с високия интензитет в защита. Смятам, че още преди почивката успяхме да си свършим работата. През втората част задачата бе да задържим и да развием своя аванс. Това също успяхме да направим. Предстои ни почивка и много сериозна работа за предстоящото гостуване в Ботевград. Сега предстоят сериозните двубои, в които ще си проличи на какво ниво сме и върху какво трябва да работим.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи