Антон Диков: Победа за Балкан в дербито


Антон Диков: Победа за Балкан в дербито
(сн. balkan-basket.com)
07-11-2019 15:15 | BGbasket.com

Нов кръг, нова порция прогнози с нашия анализатор Антон Диков. Какво очаква той от шестия ден на НБЛ:

 

Черно море Тича - Спартак Плевен

Кръгът започва още в четвъртък във Варна. Двата отбора са само с по една победа от началото на сезона и ще хвърлят всички сили да запишат втора. Черно море са добри домакини, но е време Спартак да прекъсне черната си серия именно във Варна. Водени от Мартин Маринов, плевенчани ще спечелят двубоя и ще се върнат на победния път. Черно море може да се противопостави, но ми се струва, че опитът на Спартак ще наклони везните в тяхна полза.


Рилски спортист - Академик Бултекс 99
Очаквах много повече от Академик Бултекс, тази година явно не случиха на чужденци. Може би този мач ще е последен шанс за някои играчи да се докажат в тима. Не смятам, че Рилски може да сбърка. Много силна игра от началото на сезона и само поради липсата на късмет загубиха в Ботевград. Смятам, че тук Рилски ще си вземе мача и ще продължи възхода си.

 

Академик София - Левски Лукойл
Левски е абсолютен фаворит и ще спечели, но всички помним как в края на миналия сезон Академик бяха близо до сензация. Сега не смятам че имат шанс, но представянето им от началото на сезона заслужава само адмирации. Левски игра силно срещу Днипро и няма да се отпусне чак толкова.


Балкан - Берое
Безспорно топ мачът на кръга. Балкан у дома е непобедим в НБЛ и след този кръг ще остане такъв. Берое е един от претендентите за медали, но в Ботевград ще загуби. Домакинското предимство ще е водещо и в "Арена Ботевград" Балкан ще спечели срещу коравия отбор на Берое.


Черноморец - Ямбол
Дерби на дъното. Ямболии се събудиха миналия кръг и спечелиха надвкарването със Спартак Плевен. Сега ще запишат втора победа поред. Отборът на Черноморец видимо не е готов за НБЛ, няма нужната класа и много трудно ще запише победа през настоящия сезон.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи