Тити Папазов в Студио СПРИНТ: Ако хвана златната рибка, ще поискам да има ЦСКА


12-11-2019 17:05 | BGbasket.com

„Ако сега мога да хвана златната рибка и да я помоля да изпълни някакво желание, което да не е свързано с пари, милиони, милиарди и някакви иманета, честна дума ви казвам, ще поискам да има ЦСКА. Не е от куртоазия. Няма как да няма Левски и ЦСКА и да има нещо смислено в този спорт.“ Това заяви старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов относно липсата на „вечно дерби“ между „червени“ и „сини“ в баскетбола при мъжете. Наставникът бе гост в интернет предаването Студио СПРИНТ само ден, след като бе награден за най-добър треньор на десетилетието в мъжкото направление у нас.

 

„За мен беше доста вълнуващо. Оприличих това събитие с Оскарите“, заяви той по повод церемонията за 100-годишнината на баскетбола в България, която родната федерация организира в понеделник.

 

Константин Папазов се върна години назад и разказа интересни истории от кариерата си. Той разкри кои баскетболни личности са му помагали най-много до момента и отговори на всички онези, които поставят под въпрос защо той е избран за треньор №1 на десетилетието.

 

Папазов не подмина и темата със състоянието на българския футбол. „Всичко различно от категорична доминация на Лудогорец би било сензация“, смята той. Какво го кара да мисли така и какво каза за двата гранда Левски и ЦСКА, може да видите във видеото.

 

В студиото бе и главният редактор на Списание СПРИНТ Николай Кръстев, който също се включи в разговора. Той анонсира и баскетболните теми в новия брой на изданието, който ще бъде на пазара в края на месеца.

 

В предаването ще видите и специално интервю с най-добрия баскетболен треньор за изминалото десетилетие при жените Георги Божков. „Това е признание за една добре свършена работа. Радвам се, че имахме удоволствието да печелим титли и купи пред пълна зала. За мен това е най-голямото удовлетворение“, сподели наставникът пред камерата ни.

 

В края на новия епизод на Студио СПРИНТ ще намерите и разговор с главния редактор на специализирания сайт Tennis24.bg Станко Димов, който направи анализ на изминалия сезон на Григор Димитров. Интервюто с него е заснето миналата седмица, преди пресконференцията на най-добрия български тенисист.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Студио СПРИНТ, Константин Папазов, Левски Лукойл, ЦСКА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи