Асен Николов: Може да дойдат нови играчи


Асен Николов: Може да дойдат нови играчи
(сн. НБЛ)
12-11-2019 21:45 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов бе доволен от победата срещу Раховеци на старта на Балканската лига. Той обаче не изключи възможността в отбора му да дойдат още нови играчи, в случай, че резултатите не отговарят на поставените цели.

 

„Радвам се, че победихме, тъй като загубихме последните ни три срещи и има напрежение. Победата може да ни помогне да работим в по-спокойна обстановка, въпреки че нямаме много време – вдругиден играем с Черно море. Все пак се надявам успехът да ни донесе повече увереност. Доволен съм от Седрик Боуен, който има само една тренировка, днес помогна с опит и рутина, имаше добри решения в атака. Ако резултатите не отговарят на амбициите и целите на клуба, ще се налагат промени и може да дойдат нови играчи. Колебливи сме в мачовете, предстои ни сгъстен цикъл, надявам се срещу Черно море да покажем мотивация и характер“, заяви Николов.

 

Своето мнение за мача сподели и завърналият се в отбора Седрик Боуен. „Чувствам се добре отново в Пловдив, отпочинал съм и съм готов да играя за отбора. Смятам, че днес играхме добре като отбор. Доволен съм и от себе си, мисля, че играх опростено. Играхме по правилния начин. Очаквам и в следващите ни мачове да показваме отборна игра и да даваме най-доброто от себе си.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Академик Бултекс 99, Асен Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи