Йовица Арсич: По-голямата ротация ни донесе успех


Йовица Арсич: По-голямата ротация ни донесе успех
(сн. balkan-basket.com)
16-11-2019 21:03 | Мария Мицова

Старши треньорът на Балкан Йовица Арсич коментира драматичния успех на своя тим над Левски Лукойл като гост.

 

"По-голямата ротация ни донесе успех. Те нямаха сили накрая, моите състезатели вкараха важни стрелби, а те изпуснаха, предполагам, че заради умората, те играха основно със 7 души," заяви той пред BGbasket.com.

 

Балкан профука сериозна преднина, за да чака на инфарктни стрелби в края за успеха: "Не мисля какво ще стане до края, никога. Следващата защита и нападение винаги са най-важните. Има много фактори да е такъв резултатът - спадна ни концентрацията, направихме недопустими грешки. Нямаме много време за работа, да поправим грешките, имаме мач с Клуж и ще се опитаме да се подготвим за този мач."

 

"Със сигурност състезателите, които вкараха важните стрелби накрая ще имат повече самочувствие в други подобни ситуации. Несправедливо загубихме от Берое, по различни причини, но е добре за отбора, когато има такива интересни и близки мачове, и особено, когато успеем да спечелим такъв мач," допълни Арсич.

 

Само броени дни делят Балкан от нов мач и в Европа: "Едно по едно. Сега ще гоним победа и ако може с 12 точки срещу Клуж. Трябва да гоним разлика и в двата ни оставащи мача."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи