Лука Дончич се зарече: Никога не бих играл за Барселона


Лука Дончич се зарече: Никога не бих играл за Барселона
(realmadrid.com)
17-11-2019 14:27 | BGbasket.com

Словенската звезда Лука Дончич коментира дали би играл за големия враг на бившия си тим Реал Мадрид – Барселона. Баскетболистът на Далас Маверикс бе попитан от испанския AS за този вариант. Дончич бе категоричен в отговора си с думите, че Реал е като семейство за него и добави, че разбира реакцията на феновете спрямо Никола Миротич, който сега носи екипа на Барса.

 

„Никога не бих подписал с Барселона, никога. Мадрид е моето семейство. Всичко ми липсва, особено съотборниците“, заяви словенецът.

Той сподели, че е гледал второто полувреме на първото за сезона дерби Реал – Барселона. „Винаги искам Реал да побеждава. Вярвам, че отборът заслужаваше победата“, каза още Дончич.

 

Феновете в Мадрид не посрещнаха дружелюбно Никола Миротич, а Лука Дончич смята, че това е очаквано. „Мисля, че той е бил наясно, че това ще се случи. Нормално е. Той не просто игра за Реал, но израсна в Реал“, коментира играчът на Далас.

 

Словенският национал призна, че се радва от големия интерес в Испания към мачовете му в НБА. „Чувствам се малко испанец. Целта пред нас е да влезем в плейофите“, заяви Лука Дончич и потвърди намерението си за играе за родината си в предстоящите олимпийски квалификации.

 

Четете още: Дончич се развихри, Джордж с дебют пред феновете на Клипърс

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Лука Дончич, Реал Мадрид
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи