Йовица Арсич: Да се надяваме да не играем само два, а три дни поред


Йовица Арсич: Да се надяваме да не играем само два, а три дни поред
(Снимка: balkan-basket.com)
07-02-2020 20:21 | Мария Мицова

Старши треньорът на Балкан Йовица Арсич сподели, че му се иска да играе не само в два, а в три поредни дни, тоест - на финал за Купата.

 

След лесния успех над Черно море Тича, той коментира: "Реално имаме по-силен отбор, особено в подкошието, където е нашето предимство. Успяхме да го използваме. Те нямаха и късмет, пропуснаха някои отворени стрелби. Оттам паднаха и психологически, след като стана разлика. Спечелихме по-лесно, отколкото очаквах. Те могат да бъдат много неудобни, ако им тръгне стрелбата, защото всички могат да стрелят. Разделихме и минутите, запазихме сили и за утрешния мач."

 

"Играем толкова, колкото е нужно на момента. Но е трудно тази психика да се смени. В края на краищата се броят победите. Доволен съм от резултатите, не винаги от играта, но от резултатите - да."

 

"Очаквам Рилски да спечели и да играем полуфинал с тях, защото има по-качествен отбор. Моето желание е да стане оспорван мач, за да се поизморят, но и те имат широк състав."

 

"Да се надяваме да не играем само два, а да са три дни поред. Искахме да играем в четвъртък, но така или иначе трябва да всички, за да спечелим Купата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи