Людмил Хаджисотиров: В момент на подем за нас не успяхме да се възползваме


Людмил Хаджисотиров: В момент на подем за нас не успяхме да се възползваме
(сн. LAP.bg)
08-02-2020 23:10 | Мария Мицова

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров коментира загубата на тима си от Балкан в полуфинал на турнира Купа България. Ето какво каза той пред BGbasket.com:

 

„Свириха симулация на Зейвиър Джонсън в много важен момент, който ни е изключително важен играч. В силен психологически подем за нас не успяхме да се възползваме, след това направихме няколко сухи нападения и ключови грешки. Направихме добра серия в края и се върнахме, но не изиграхме няколко ситуации правилно и също така нямахме късмет.

 

Пожелавам на отбора на Балкан успех, те неслучайно са шампиони, но ние също имахме шанс да победим днес. Балкан е вторият отбор, който допуска най-малко точки в първенството, така че ни извадиха от нашия ритъм на игра. Последните две минути имахме проблеми в нападение, но въпреки това бяхме в ситуация да спечелим. Определено имаше неща, които зависеха от нас и можехме да ги направим по-добре и в двете фази. Щом сме загубили, явно не са се получили.

 

Левски Лукойл има няколко преимущества във финала. Първо – те играят в своята зала, където са много силни. Второ – те играха в четвъртък и имаха един допълнителен ден почивка, което може да натежи в тази ситуация. Но в турнира за купата всичко се решава в един мач. До момента Балкан ги победи два пъти и всичко е възможно.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Людмил Хаджисотиров, Рилски спортист, Купа България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи