Баскетболист от немския елит се записа за българската е-лига


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(Снимка: instagram.com/jarellereischel)

31-03-2020 16:00 | BGbasket.com

Джарел Райшел, който играе за състава на Раста Вехта от Първа Бундеслига, се записа за участие в е-баскет лигата за NBA2K, организирана от Българска федерация по баскетбол.

 

Райшел се включва в БФБ е-баскет лигата по покана на нейния администратор Виктор Владов, с който са били съперници по терените в Германия.

 

Записването за участие в БФБ е-баскет лигата протича при изключително голям интерес. За по-малко от 18 часа от неговото начало регистрационната форма на сайта на БФБаскетбол беше попълнена от 120 души. Записването приключва в неделя (05.04.2020 г.) в 19:00 часа, но колкото по-рано бъде попълнена регистрационната форма, толкова по-голям е шансът състезателят да играе с желания от него български отбор.

 

БФБаскетбол е първата българска спортна федерация, която организира електронен вариант на своето първенство. Двубоите ще имат онлайн стрийминг, но федерацията води разговори и за телевизионно излъчване на живо на някои от срещите. Турнирът ще се проведе на игрова конзола PlayStation4 и ще е базиран на играта NBA2K 20, но в специална версия, която позволява всички състезатели да играят с български отбори. Всички състави в играта ще бъдат с оригиналните си баскетболисти, но ще бъдат приравнени с рейтинг 80, за да няма привилегировани участници.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ebasketbg
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи