Везенков избра Балкан в БФБ е-баскет лигата, последен ден за записване


Везенков избра Балкан в БФБ е-баскет лигата, последен ден за записване
05-04-2020 11:00 | BGbasket.com

Александър Везенков най-накрая ще защитава цветовете и на български клубен отбор, макар и виртуално. Звездата на мъжкия национален отбор и играч на Олимпиакос избра да се състезава с Балкан в БФБ е-баскет лигата, която стартира другата седмица.

 

Със зеления екип баща му Сашо Везенков печели титлата на България през 1987, 1988 и 1989 г., а също и Купата на България през 1986, 1987 и 1988 г.

 

Александър Везенков много пъти е показвал любовта си към своя Ботевград. Последният му жест бе дарение от 10 000 лв. за подпомагане на дейността на болницата в Ботевград и социалните заведения в общината. Преди време пък организира баскетболен празник за децата в града „Играй с Везенков“.

 

Регистрацията на участници в БФБ е-баскет лига приключва днес, в 19.00 часа. Записването стартира на 30 март, като още в първите дни имаше сериозен интерес.

 

Самите мачове трябва да започнат на 8 април, отново в 19 часа.

 

За да се включите в турнира, трябва да разполагате с конзола PlayStation 4, с играта NBA2K20 и с абонамент PlayStation +. Все още можете да попълните своята регистрационна форма за участие ТУК!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ebasketbg
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи