Тодор Стойков: Винаги ще има доволни и недоволни; ние в Левски не сме


Тодор Стойков: Винаги ще има доволни и недоволни; ние в Левски не сме
(Снимка: LAP.bg)
16-04-2020 17:28 | Мария Мицова

"Не сме доволни, защото имахме желание баскетболът, ако има възможност, да продължи. Под каквато и да е форма," коментира решението на УС на БФБ Тодор Стойков. "Така 6 месеца няма да има баскетбол, хората ще забравят как изглеждат играчите. Явно тези клубове ги е страх да играят и използваха случая, основно тези, които се представиха слабо през сезона."

 

Левски Лукойл няма как да е доволен, защото всички в клуба са искали да довършат битката за титлата, продължи Стойков:  "При условие, че ние искаме са играем, естествено, че не сме доволни. Седем клуба бяха за нулева година на Общото събрание. Не се нарича нулева година всъщност, но е без шампион, медали, класиране. Изпълнихме желанието на клубовете, които искаха да спрем, а иначе винаги ще има доволни и недоволни. Ние в Левски не сме. Искахме да си изиграем плейофите и се готвехме ако може да спечелим и титлата, след Купата и Суперкупата."


"Не е приятно това положение, няма как отсега да дадем индикации как ще продължим. Губещ е и баскетболът, и феновете. За следващата година е доста рано, ние не сме мислили още за тогава. Досега по Великден винаги сме се готвили за плейофи. Не сме в готовност да мислим за новия сезон още," допълни той.


"Играчите искат да играят, треньорите и те може да искат, но УС гласува да се спре. Всеки гледа от собственото си дворче. Предложенията се сменят всеки ден. Първо 8 искаха да играем, 2 не, след това бяхме 5 на 5, сега 6 на 4," отбеляза Стойков за идеята да се почне по-рано новият сезон. "Надявам се всичко да е наред. Ние до преди дни си мислехме как и кога да почнем да играем отново. След няколко месеца какво ще е, никой не може да каже."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: коронавирус, COVID-19
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи