Кръстопът


Кръстопът
14-09-2020 12:00 | BGbasket.com

В последните няколко месеца BGbasket.com и всички ние, които оставяме живота си в баскетбола и този сайт, сме на кръстопът. Поемаме ту наляво, ту надясно, но така и не можем да се решим на крайната стъпка. Да ни няма изобщо. Сърцето не ни го дава, въпреки всички причини това да се случи. А те никак не са малко и някой ни шамаросва с по една почти всеки ден.

 

Вече няма нужда да ви разказваме приказки, какво ни е и как имаме нужда от вас. Това не е приказка, а са фактите. Благодарение на вашите дарения успявахме да закрепим ситуацията от старта на кампанията ни до скоро. Огромен поклон за всеки, отделил от себе си, за една кауза.

 

Затова се връщаме по този кръстопът, отново. Но, оставаме на него, пълни с колебания и несигурност.

 

За нас смисълът е да присъстваме в живота ви, да ви припомняме баскетболната памет на България, да ви разказваме за баскетболния живот по целия свят.

 

За нас смисълът е да сме близо до вас, някъде там, в залата, на мач, на тренировка. Да присъстваме на важните моменти. Да ги споделяме с вас и след това с останалите читатели. А не можем и това ни тежи.

 

Въпреки това, сме наясно, че сайтът ни е невероятен малък свят, с база данни, събирана грижливо вече почти две десетилетия и това не искаме да отнемаме от вас. Вие заслужавате да имате своето място за баскетбол, а нямаме право да спрем да се борим след 17 години присъствие в живота ви.

 

Именно вашата подкрепа е причината да успеем да върнем BGbasket.com онлайн. До кога… Ние няма да спрем усилията си да намерим подкрепа, с която да възстановим нещата както бяха преди. Но имаме нужда и вие да не спирате да ни подкрепяте, както го правите вече няколко месеца.

 

Засега оставаме на кръстопътя. Не е лесно, но търсим смисъл.

 

С уважение, екип на BGbasket.com

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи