Станимир Маринов: Ще търсим изненадата, разчитаме на домакинството


Станимир Маринов: Ще търсим изненадата, разчитаме на домакинството
(Сн: balkan-basket.com)
14-09-2020 16:02 | balkan-basket.com

"Отборът на Балкан ще излеезе пределмно мотивиран и фокусиран. Приемаме ги като мачове на живот и смърт. От друга страна е просто един мач, който ни помага да вървим нагоре и да нсплотим колектива."

 

Това каза Станимир Маринов на пресконференцията на Балкан днес в Пресклуб "България".

 

"Амбиците на отбора са ясни. Искаме да спечелим всичко. Имаме много добър състав. Мисля, че с помощта на целия щаб, ще се компектоваме и ще направим един страхотен колектив, което е най-важното в отборния спорт и мисля, че това ще ни помогне да постигнем целите си", каза още гардът на "зелените", за който това е трети престой в Ботевград.

 

Станимир Маринов коментира и своето състояние, след като се излекува от коронавирус: "Първоначално ми беше доста трудно да вляза в ритъм. Имах проблеми с въздуха и дробовете, но лека полека нещата се подобриха. Още сме в процес на сплотяване и обиграване, но контролите, които изиграхме в чужбина ни помогнаха. Всеки следващ мач ни помага да се обиграем и да търсим стила, който треньорът иска."

 

Гардът коментира, че форматът в Шампионска лига този сезон е доста благоприятен за отбора, но няма място за поправка. "Ще търсим изненадата. Няма какво да се залъгваме. Другите отбори са с много по-високи бюджети и опит в европейските турнири, така че ще се надяваме главно на това, че сме домакини, макар и без нашия шести играч публиката. Отборът на Балкан се слави с това, че играе винаги докрай и никога не се предава."

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи