Извънредно: 3х3 турнирът за купата на Св. Георги ще се проведе в неделя


Извънредно: 3х3 турнирът за купата на Св. Георги ще се проведе в неделя
26-09-2020 09:00 | BGbasket.com

Първият турнир за купата на Св. Георги трябваше да се проведе на 26-27 септември, събота и неделя, на най-модерната баскетболна площадка в столицата. Поради неподходящите метеорологични условия обаче организаторите съобщиха на Фейсбук страницата на турнира, че той ще се проведе утре, неделя, от 10 часа.

 

Примамливият награден фонд от 2000лв. ще бъде разпределен между най-добрите четири отбора в надпреварата в неделя, когато ще се проведе елиминационната фаза. Към тази сума ще бъдат добавени много предметни награди и ваучери за покупки, любезно предоставени от FootCourt, Molten и SportForMe. Общата стойност на предметни и парични премии ще надхвърли 5000лв!

 

Организаторите са се погрижили и публиката да не скучае, вземайки участие в предвидените игри за феновете, престрашили се да посетят най-модерната баскетболна площадка у нас, оборудвана по всички изисквания за най-високо ниво 3х3 турнир.

 

Доброто настроение ще бъде подгрявано от Деян Веселинов, който ще влезе в ролята на MC под подобаващ хип-хоп съпровод.

 

В неделния ден ще има и атрактивни конкурси за стрелба от разстояние и забивки. Гостите на турнира ще могат да ползват безплатно подземния паркинг на училище Св. Георги, входът е зад болница Токуда откъм ул. Атанас Дуков.

 

За повече информация и въпроси към организаторите можете да посетите и страницата на събитието във Facebook.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3х3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи