Александър Дяковски: Имаше сблъсък с товарния влак


Александър Дяковски: Имаше сблъсък с товарния влак
(сн. НБЛ)
19-10-2020 20:57 | BGbasket.com

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски бе разочарован от представянето на своя тим в мача срещу Балкан, загубен с 41 точки разлика. След срещата той коментира и причините за поражението пред Max Sport 2:

 

“Днес имаше сблъсък с товарния влак. В края на втората част ни направиха серия от 20:4 или нещо подобно. Това определено понижи настроението на почивката, но въпреки това, в съблекалнята коментирахме как трябва да отворим мача. Ако им дадем да вкарат 2-3 безответни коша, всичко ще приключи рано. За съжаление точно това стана. Не бяха изтекли още две минути, а взехме таймаут. Там всичко свърши.

 

Сменихме защитата в края, защото в един момент нямаше кой да влиза, бяхме закъсали с фаулове и наистина щяхме да останем с четирима човека.

 

И на миналия мач с Берое грешките бяха основната причина, поради която загубихме. Пак сме с над 20, което срещу отбор като Балкан, а и срещу който и да е, няма какво да искаме.

 

Паузата от една седмица без мач идва доста навреме. Има момчета, които са много далеч от 100-те процента. Надявам се Радослав Кочев и Венелин Христов също да се възстановят до мача с Варна. Готвим се за много сериозен сблъсък."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи