Константин Коев: Днес победиха те, другия път може да ги бием ние с разлика


Константин Коев: Днес победиха те, другия път може да ги бием ние с разлика
(сн. balkan-basket.com)
27-02-2021 22:02 | Мария Маринова

Капитанът на Черноморец Константин Коев смята, че лошото начало на мачовете е един от основните проблеми пред отбора му от началото на сезона. Въпреки това, той е уверен, че за Купата тимът може да покаже друго лице срещу Балкан. Ето какво заяви още баскетболистът следзагубата в Ботевград днес:

 

„Може би взехме грешни решения и се уморихме. В началото ни поведоха доста лесно, ние влязохме късно в мача и ни трябваше много енергия да се върнем. Направихме го, което е радващото, но трябва да спрем тези тежки започвания на мачовете. Не се случва за първи път, това ни е проблем от началото на сезона и трябва да се опитаме да го оправим. Нямам представа на какво се дължи. Опитваме се, започваме да загряваме добре, да сме мотивирани преди мач. Някой път се получава, но повечето пъти не. Не мога да си го обясни.

 

Мач с мач не си прилича. Днес победиха те, другия път може да ги бием ние с разлика. В следващия кръг почиваме. Продължаваме да се готвим за Купата и ще излезем с друго лице на мача срещу тях.

 

Радвам се, че бях повикан в националния отбор и успях да му помогна да се класира за европейското първенство. Да си сред най-добрите за страната си е страхотно и се почувствах много добре от това."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Константин Коев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи