Николай Грозев: Ще се опитаме да спечелим Купата


Николай Грозев: Ще се опитаме да спечелим Купата
(сн. balkan-basket.com)
27-02-2021 22:19 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Николай Грозев е уверен, че отборът му може да спечели турнира за Купата на България. На четвъртфиналите „зелените“ ще имат за съперник отбора на Черноморец, когото победиха днес в Ботевград в среща от Националната баскетболна лига. Ето какво сподели Грозев след мача:

 

„Ние започнахме доста добре в началото. Вкарахме доста стрелби от далечно разстояние, след това може би се получи леко отпускане от наша страна.

 

Искам да поздравя отбора на Черноморец. Те се мобилизираха, успяха да се върнат в мача и до самия край той беше равен, не се знаеше и можеше да ни откраднат победата.

 

Паузата премина в здрави физически тренировки. Нямахме възможност да играем контроли с някои отбори, но направихме някои игри помежду ни, а момчетата, които бяха контузени, имаха възможност да се възстановяват по-бързо.

 

Надявам да победим Черноморец и на Купата, въпреки че те играят доста силно срещу всички отбори, няма значение дали срещу първия, втория или третия в класирането. Доста здрав отбор са и го показват във всеки мач. Ще се опитаме да спечелим Купата.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Николай Грозев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи