Галин Стоянов: Убеден съм, че можем да стиковаме нещата


Галин Стоянов: Убеден съм, че можем да стиковаме нещата
(сн: НБЛ)
28-02-2021 20:34 | basketball.bg

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов сподели след поражението от Академик Пловдив, че тимът му все още има нужда от различна енергия и агресия.

 

"Един от огромните ни проблеми бе фактът, че по време на паузата нямахме контролна среща. Чакахме контузените ни играчи да се завърнат, но за съжаление успяхме да разболеем половината ни отбор от грип в рамките на две седмици. Така не свършихме почти никаква работа. Играчите ни не са в най-добрата ни форма и това си пролича.

 

Гледайки статистиката имаме големи резерви. Радостното е, че новото ни попълнение Терънс Томпсън много бързо влезе в час и въпреки липсата му на игрова практика, беше на много добро ниво.

 

От всичко това Академик се възползва отлично, направи доста добри отигравания в атака, свободни стрелби вкара 11 тройки с процент, взе и повече борби и напълно заслужено победи. Убеден съм, че можем да стиковаме нещата, но ни трябва съвсем различна енергия и агресия."

 

Терънс Томпсън добави: "След дългата пауза се видя, че все още не сме готови и имаме доста неща за подобряване. Надявам се да бъдем много по-готови за следващия мач. Лично аз се чувствам добре, след като цяла година не съм играл.

 

Това бе първия ми мач в НБЛ, дойдох във Варна преди десетина дни. Доволен съм от моята игра, надявам се следващия мач да помогна на отбора за победа, защото това е важното, а не индивидуалната статистика."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи