Мистър BGbasket.com 2019 издаде стихосбирка


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн. facebook.com/ShumenBasket; личен архив)

21-09-2021 16:23 | BGbasket.com

Баскетболистът на Черно море Тича и Мистър BGbasket.com 2019 Любомир Керемедчиев разкри неподозиран за мнозина свой талант.

 

Освен с топката, той демонстрира умения и в писането, като издаде своята първа книга - стихосбирка, която озаглави „Нещо лично“.

 

Любомир предостави на BGbasket.com снимки на книгата си, а в социалните мрежи обясни и как е започнал да пише стихове: „Много се чудех дали изобщо да кача такъв пост, но ето го и него.Десетки пъти бях наричан ,,безчувствен”. Не можах да разбера защо не мога да тая чувства към някого истински. Дойде и моментът, когато се влюбих за първи път. Въпреки всичките ми усилия и надежди към този човек,  не се случи, както исках.

 

Но научих много неща от тази цялостна ситуация. Разбрах, че мога да обичам и мога да давам всичко от себе си за един човек. Също и че невинаги всичко, което даваш, задължително трябва да ти се върне. Това вече дали някой ще оцени всеки малък жест зависи от самия човек.

 

Този човек беше вдъхновение за мен през един дълъг период от време и ме научи на много неща. Когато бяхме скарани, започнах да записвам всичките си мисли и това е финалният резултат от тези 2-3 години чувства. Бъдете себе си и нека хорското мнение никога не ви е приоритет. Благодаря за отделеното време.

 

Цената за книгата ще бъде 10 лв. Като е символ на датата, на която се запознах с въпросния човек. Може да бъде закупена, като ми пишете на лично съобщение.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи