Специална промоция за онлайн обучението Минибаскетбол Експерт


Специална промоция за онлайн обучението Минибаскетбол Експерт
10-10-2021 18:30 | BGbasket.com

SportCoach е испанска платформа за онлайн обучения в света на спорта, която е помогнала на над 6 000 курсисти да подобрят знанията си. Към момента тя предлага на вниманието на българската баскетболна общественост - треньори, специалисти, играчи, фенове, 19 различни онлайн обучения преведени на английски, и водени от едни от най-знаменитите баскетболни капацитети на Стария континент.

 

Научете тайни за нападението в транзиция на ЦСКА Москва от Димитрис Итудис , разберете кои са полезните НБА тактически концепции, които Игор Кокошков смята, че могат да бъдат пренесени в европейския баскетбол, проследете как провежда тренировките си един от най-уважаваните треньори по стрелба, с повече от 30-годишен опит отвъд Океана – Джон Таунсенд, научете повече за движението в защита при игра на заслон-контразаслон от Лука Банки, селекционер на мъжкия национален отбор на Латвия.

 

Освен до колекции с клиники, проведени от именити професионални треньори, чрез платформата на SportCoach, можете да се докоснете до невероятно по рода си съдържание насочено към специалистите, работещи с деца и подрастващи. До 15-ти октомври тече 25% намаление на 4-ото издание на онлайн обучението Минибаскетбол Експерт, което е насочено върху работата с деца от 8 до 12-годишна възраст, като записването приключва на 30-и октомври. Курсът се състои от повече от 300 часа обучения, при които Вие решавате кога да учите, бива разделен на 91 специфични глави и воден от 20 методисти. На сайта ще намерите също така и подобно обучение, но насочено към тренирането на подрастващи. След всеки успешно преминат курс Вие получавате сертификат.

 

За да се запознаете с всички баскетболни обучения, предлагани от SportCoach, моля посетете линка по-долу:

 

https://sportcoach.es/en/category-product/courses-in-english/ref/8/

 

За контакти 

Симеон Маринов
0883590707

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи