Марков: Чакат ни още тежки мачове, но сме амбицирани


Марков: Чакат ни още тежки мачове, но сме амбицирани
21-10-2021 11:10 | waba-league.com

Старши треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков остана доволен от успеха на своите над Цинкарна Целе със 77:74 в Адриатическата лига при жените.

 

„Първо искам да поздравя съперника и специално треньорския щаб на Целе за представянето им. Точно за такива трудни мачове работим и тренираме“, заяви Марков и продължи: „Видно е, че бяха добре подготвени. Изненадаха ни с някои неща, но мисля, че ние отговорихме подобаващо. Поздравявам момичетата, които играха с много енергия и оставиха сърцата си на терена. Играхме с по-къс състав, но мисля, че с изключение последните няколко минути на втората четвърт се справихме добре и показахме това, за което работихме в последните дни.“

 

„Фактът, че ограничихме тим, който вкарва над 100 точки в предишните си мачове до 74 говори добре за нашия отбор. Свършихме добра работа в борбата под коша, което определено ни помогна за победата. Доволен съм от моментното ни състояние. Наясно сме, че ни чакат още трудни мачове. Победата над Целе ни дава самочувствие, но и ни амбицира да се подобряваме“, коментира още Мануел Марков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мануел Марков, Монтана 2003, Адриатическа лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи