Павлин Иванов: Миналата година си повярвахме, но вече имаме опит


Павлин Иванов: Миналата година си повярвахме, но вече имаме опит
(сн. НБЛ)
02-06-2022 23:27 | Мария Маринова

Баскетболистът на Рилски спортист Павлин Иванов имаше основен принос за победата срещу Балкан на старта на финалната серия в НБЛ. Той вкара 22 точки, включително шест тройки. Ето какво сподели гардът след срещата:

 

„Успяхме да спечелим с концентрация и търпение. Балкан е много класен отбор. И двата тима се познаваме много добре и предстои една много интересна серия. Ние сме доста добър отбор в нападение. Днес бях аз, утре може пак, но ако не съм, има кой да вкара точки.  

 

Вече имаме опит. Миналата година по-скоро доста си повярвахме, затова се подхлъзнахме. Сезонът беше доста лесен за нас до финала. Биехме с по 20 точки, имахме един-два по-тежки мача, дори на Купата доминирахме срещу Левски. Сега тази година това нещо мисля, че няма да стане и го показахме в този мач. Балкан е много класен и опасен отбор с много добър треньор, който със сигурност в другия мач ще промени нещата. Надявам се да сме готови и в нападение, и в защита.

 

Не очаквах да има такава атмосфера. Искам да благодаря на нашите фенове, че дойдоха и ни подкрепиха. Надявам се и в другия да дойдат.

 

Не сме мислили за мачовете без публика в Ботевград, защото играем мач за мача. Това е доста далече. Със сигурност за тях е по-зле това. В крайна сметка някой е направил нещо, което трябва да се накаже. Аз съм „за“ наказанията. Наистина много харесвам Ботевград като град, феновете са едни от най-добрите. Играл съм там и наистина ги уважавам, но щом някой е сбъркал, трябва да се наказва."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Павлин Иванов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи