Промени в програмата на младежите, ще играят четири мача в София


Промени в програмата на младежите, ще играят четири мача в София
23-06-2022 17:08 | BGbasket.com

Промени в желанието на гостуващите Грузия и Северна Македония наложи промяна и в плановете на щаба на младежкия национален отбор. 20-годишните надежди на България трябваше да имат по 1 среща с гостите – на 1 и 3 юли. Вместо това тимът, воден от Георги Младенов и Милен Дудев ще изиграе по две проверки със всеки от съперниците.

Така на 1 и 2 юли, от 18 ч., тимът ни ще срещне Грузия в зала „Триадица“, а на 3 и 4 юли, съответно от 18 и 12 ч. са проверките срещу западните ни съседи.

Преди това „младите лъвове“ ще гостуват на Румъния за контроли на 25 и 26 юни. Румънците ще върнат визитата на 10 и 11 юли пак в София.

 

В момента тимът ни се готви във Вършец за мачовете от Европейското първенство в Дивизия Б в Тбилиси, Грузия. Първенството ще се проведе от 15 до 24 юли. България остана без един силен конкурент, след като Полша получи право на промоция в Дивизия А заради изваждането на Русия и Беларус от турнирите за подрастващи. Останалите съперници на „младите лъвове“ в Тбилиси ще са Латвия, Унгария и Ирландия.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи